26 88 16 16 michael@fna.dk

Asfaltarbejde

Vi er eksperter i mindre asfaltopgaver
Kontakt os

Hvis du leder efter et pålideligt og kompetent asfaltfirma, der varetager asfaltarbejde i Jylland , er du kommet til det rette sted. FN Asfalt løser alle typer asfaltopgaver med omhu.

Kvalitet hele vejen rundt

Vores asfaltarbejde er kendetegnet af en høj faglig stolthed, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Hvis du vælger os som din asfalt samarbejdspartner, kan du være sikker på et resultat der lever op til alle standarder.

Vores kvalitetstilgang kommer til udtryk gennem hele processen, hvor vi løbende kommunikerer med kunden om typen af underlag og fremtidigt vedligehold af asfalten for at forlænge levetiden. Samtidig opbevarer vi asfalten i en opvarmet asfaltkasse, hvilket sikrer dig den højeste kvalitet på din asfaltopgave.

Vores team råder over mere end 30 års erfaring med asfaltarbejde, og de er naturligvis uddannede asfaltarbejdere og besidder de nødvendige certifikater, som muliggør arbejde ved vejen.

Kontakt os

Står du over for en opgave inden for asfalt- eller stribearbejde? Tøv ikke med at kontakte os.

Vi udfører alle typer asfaltopgaver i jylland

Reparation af asfalt

Din asfalts levetid kan forlænges ved en effektiv vedligeholdelse af asfalten. FN Asfalt tilbyder vedligeholdelsesaftaler til private fællesveje.

Vedligeholdelse af asfalt

Som grundejer af en privat vej, står man selv for vedligehold af asfalten. Her tilbyder vi en vedligeholdelsesaftale med årlig gennemgang af din asfalt og tilbud på reparationer.

Etablering af Opkørselsrampe

Vi kan etablere adgang til din matrikel med en opkørselsrampe. Vi udfører arbejdet i en god kvalitet, sådan at din asfaltrampe holder i mange år fremadrettet.

Asfaltering af p-pladser

Asfalterede p-pladser skaber ro og struktur ved din bebyggelse. FN Asfalt kan udføre arbejdet i en god kvalitet og vejleder undervejs så du opnår det bedste resultat. 

Asfaltering af stier

Øg sikkerheden og gør turen mere behagelig med en asfalteret sti. Vi er din pålidelige samarbejdspartner ved asfaltering af stier i alle størrelser.

Etablering af vejbump

Asfalterede vejbump virker hastighedsdæmpende, og de er med til at skabe tryghed i trafikken. Vi sørger for at dit vejbump kun er til gene for billister der kører for stærkt. 

 

Asfaltfræsning

Vi er behjælpelige med hjælp og vejledning omkring fræsning af asfalt og vi sørger for en løsning i høj kvalitet. Vi sørger samtidig for den efterfølgende belægning. 

 

Om fn asfalt

FN Asfalt leverer asfalt til både  erhverv og private i højeste kvalitet. Vi har vægt på den faglige stolthed og kvalitet hele vejen igennem og vi udfører opgaver i alle størrelser. 

 

 Hvad koster asfaltering?

Prisen på dit asfaltarbejde afhænger af opgavens type og omfang, så for at sikre dig en fair pris tager vi forskellige faktorer i betragtning.

Vores tilbud på dit asfaltarbejde er bl.a. afhængig af disse faktorer:

  • ​Hvilken opgave du skal have udført
  • ​Hvor omfattende opgaven er
  • ​Hvor mange kvadratmeter der skal asfalters

Vi tilbyder derfor altid at give et specifikt tilbud på dit asfaltarbejde i Jylland.

 

Hvilket område dækker vi?

Vi laver asfaltarbejde i hele Jylland

FN Asfalt udfører vedligehold, reparationer og etablerer asfalt i Jylland; heriblandt Århus, Skanderborg, Horsens, Vejle, Silkeborg, Herning, Viborg, Randers, Grenaa, Ebeltoft, Auning, Allingåbro og Djurs.

Hvis du har brug for hjælp til reparation af asfalt, er du altid velkommen til at tage kontakt til vores dygtige asfaltformand Michael og høre, hvad vi kan tilbyde dig, eller modtage et uforpligtende tilbud.