26 88 16 16 michael@fna.dk

WordPress udvikling og design af Nicolai Sørensen fra København

Den side, du besøger lige nu, er designet af mig, Nicolai Sørensen. Jeg har arbejdet som selvstændig webdesigner- og udvikler siden 2011. Jeg brænder for at gøre en forskel for de virksomheder, jeg hjælper med – både gennem veludført og professionelt webdesign, der bidrager til at skabe vækst, men også gennem online marketing.

Når jeg arbejder med online markedsføring, er det primært Google Ads og SEO, selvom jeg også hjælper et udpluk af kunder med Facebook-annoncering. Google Ads og SEO er dog mine primære kompetenceområder. Det er her, jeg føler mig hjemme og kan bidrage med mest muligt.

Foruden webdesign er jeg også specialiseret i Google markedsføring (SEO & Google Ads)

Google er den mest anvendte søgemaskine i Danmark, og det er derfor primært Google, jeg fokuserer på, når jeg optimerer en side med henblik på at skabe bedre placeringer. Der er mange faktorer, der er afgørende for, hvordan en side er placeret i Google, hvorfor jeg fokuserer på flere forskellige tiltag, når jeg optimerer en side.

Først og fremmest sikrer jeg, at de hjemmesider, jeg designer og udvikler, er baseret på det rigtige tekniske fundament, så siden har de bedste forudsætninger for at opnå gode placeringer. Herudover fokuserer jeg på at få udarbejdet godt og brugbart indhold, der er optimeret efter keywords, som er relevante for den specifikke virksomhed.

For at skabe overblik over de vigtige keywords, foretager jeg altid en indledende søgeordsanalyse, som jeg baserer det efterfølgende arbejde på. Det er samme analyse, jeg anvender, når arbejder med Google Ads. 

Google Ads er Googles annonce-værktøj. Her betaler man for at få sin hjemmeside placeret blandt de øverste resultater i Google. Det koster en bestemt pris pr. klik, og prisen afhænger af, hvor godt din side er optimeret.