26 88 16 16 michael@fna.dk

Reparation af asfalt

Opnå besparelser ved at reparere asfalten i tide
Kontakt os

Der kan være flere forskellige årsager til, at det er nødvendigt at foretage en reparation af asfalten, fx ved huller i vejen, slaghuller, revner eller en decideret ødelagt asfaltbelægning.

Skaderne kan have mange forskellige årsager, blandt andet vind og vejr eller gravearbejde.

Skal asfalten repareres?

Ja! Asfalten skal altid repareres for at sikre at skadens omfang ikke bliver større. Hvis en skade ikke bliver udbedret i tide, kan det ende med at koste 2-3 gange så meget at rette op på. Derfor anbefaler vi, at skaderne repareres hurtigst muligt.

FN Asfalt udfører alle typer asfaltreparationer, herunder lapning af huller, lukning af render efter gravearbejde i forbindelse med etablering af fibernet eller lukning af render/huller efter gravearbejde ved fjernvarme, el-, vand- eller gasledninger.

Hvordan foregår en asfalt reparation?

Reparationen vil typisk forløbe sådan, at du modtager et tilbud på, hvad det koster at udbedre skaden, ved kontakt til vores asfaltformand Michael. Vores asfalthold kommer derefter og udbedrer skaden. Du har dermed den samme kontaktperson gennem hele processen, og skulle der være nogen problemer med det udførte arbejde, har du direkte kontakt til asfaltholdet.

Hvad koster reparation af asfalt?

Prisen på reparation af din asfalt afhænger af opgavens type og omfang, så for at sikre dig en fair pris, tager vi forskellige faktorer i betragtning.

Vores tilbud er bl.a. afhængig af disse faktorer:

  • ​Hvilken opgave du skal have udført
  • ​Hvor omfattende opgaven er
  • ​Hvor mange kvadratmeter der skal asfalteres

Vi tilbyder derfor altid at give et specifikt tilbud på din asfaltopgave.

Kontakt os

Står du over for en opgave inden for asfalt- eller stribearbejde? Tøv ikke med at kontakte os.

Din lokale asfaltør

Vi udfører asfaltreparationer i hele Jylland

FN Asfalt tilbyder reparation af asfalt i hele Jylland; heriblandt Århus, Skanderborg, Horsens, Vejle, Silkeborg, Herning, Viborg, Randers, Grenaa, Ebeltoft, Auning, Allingåbro og Djurs.

Hvis du har brug for hjælp til reparation af asfalt, er du altid velkommen til at tage kontakt til vores dygtige asfaltformand Michael og høre, hvad vi kan tilbyde dig, eller modtage et uforpligtende tilbud.

Asfaltarbejde

FN Asfalt leverer asfalt til både  erhverv og private i højeste kvalitet. Vi har vægt på den faglige stolthed og kvalitet hele vejen igennem og vi udfører opgaver i alle størrelser. 

Vedligeholdelse af asfalt

Som grundejer af en privat vej, står man selv for vedligehold af asfalten. Her tilbyder vi en vedligeholdelsesaftale med årlig gennemgang af din asfalt og tilbud på reparationer.

Etablering af Opkørselsrampe

Vi kan etablere adgang til din matrikel med en opkørselsrampe. Vi udfører arbejdet i en god kvalitet, sådan at din asfaltrampe holder i mange år fremadrettet.

Asfaltering af p-pladser

Asfalterede p-pladser skaber ro og struktur ved din bebyggelse. FN Asfalt kan udføre arbejdet i en god kvalitet og vejleder undervejs så du opnår det bedste resultat.