26 88 16 16 michael@fna.dk

Etablering af vejbump

øg trafiksikkerheden med professionelle vejbump
Kontakt os

Asfalterede vejbump virker hastighedsdæmpende, og de er med til at skabe tryghed i trafikken. Der kan være flere forskellige steder, hvor det kan være relevant at lave en hastighedsnedsættelse; fx på en villavej, ved parkeringspladser og i nærheden af skoler, hvor mange børn færdes.

Det asfalterede vejbump er altså et valg der øger trafiksikkerheden i mange områder, da det skaber en naturlig regulering af farten. Vores mål er at lave effektive fartbump, med den mest hensigtsmæssige og prisvenlige asfalttype.

Hvad er processen når man skal etablere et vejbump?

  • Tal med dine naboer og bliv enige om, at I vil øge trafiksikkerheden med fartbump
  • Få godkendt din ide hos kommunen
  • Kontakt FN Asfalt og vi etablerer dit vejbump

Det gode vejbump

For de asfalterede vejbump gælder det, at de ikke skal være til væsentlig gene, for de bilister der overholder den anbefalede hastighedsgrænse. Derimod vil de bilister der overskrider hastighedsgrænsen blive påvirket af bumpet, og derfor naturligt sætte hastigheden ned.

Vi sørger selvfølgelig også for den relevante markering af dit vejbump sådan, at det ikke er til fare for trafikken.

Ved etablering af vejbump på private og offentlige fællesveje, skal der udfærdiges ansøgning til de offentlige myndigheder.

Hvad koster et vejbump?

Prisen på etablering af vejbump afhænger af opgavens type og omfang, så for at sikre dig en fair pris, tager vi forskellige faktorer i betragtning.

Vores tilbud er bl.a. afhængig af disse faktorer:

  • ​Hvilken typen fartbump der skal etableres
  • ​Hvor omfattende opgaven er
  • ​Hvor mange kvadratmeter der skal asfalteres

Vi tilbyder derfor altid at give et specifikt tilbud på din asfaltopgave.

Kontakt os

Står du over for en opgave inden for asfalt- eller stribearbejde? Tøv ikke med at kontakte os.

Din lokale asfaltør

Vi laver asfalt vejbump i hele Jylland

FN Asfalt er din professionelle samarbejdspartner i forbindelse med asfaltfræsning i hele Jylland; heriblandt Århus, Skanderborg, Horsens, Vejle, Silkeborg, Herning, Viborg, Randers, Grenaa, Ebeltoft, Auning, Allingåbro og Djurs.

Har du spørgsmål omkring fræsning af asfalt eller belægning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Asfaltarbejde

FN Asfalt leverer asfalt til både  erhverv og private i højeste kvalitet. Vi har vægt på den faglige stolthed og kvalitet hele vejen igennem og vi udfører opgaver i alle størrelser. 

Vedligeholdelse af asfalt

Som grundejer af en privat vej, står man selv for vedligehold af asfalten. Her tilbyder vi en vedligeholdelsesaftale med årlig gennemgang af din asfalt og tilbud på reparationer.

Reparation af asfalt

Din asfalts levetid kan forlænges ved en effektiv vedligeholdelse af asfalten. FN Asfalt tilbyder vedligeholdelsesaftaler til private fællesveje.

Asfaltering af p-pladser

Asfalterede p-pladser skaber ro og struktur ved din bebyggelse. FN Asfalt kan udføre arbejdet i en god kvalitet og vejleder undervejs så du opnår det bedste resultat.