26 88 16 16 michael@fna.dk

Asfaltfræsning

Udbedring af ødelagt belægning med asfaltfræsning
Kontakt os
Behovet for fræsning af asfalt afhænger af kvaliteten på belægningen, og hvorvidt den nuværende asfalt er egnet som underlag for den nye asfaltbelægning. En asfaltfræsning kan fx være aktuelt ved udbedring af krakeleret asfalt eller fjernelse af gamle vejmarkeringer.

Vi er altid behjælpelige med hjælp og vejledning omkring behovet for fræsning af asfalt, og vi sørger for en professionel løsning af høj kvalitet. Vi er samtidig behjælpelige med den efterfølgende belægning.

Hvad koster det at få asfalt fræset?

Prisen på asfaltfræsning afhænger af opgavens type og omfang, så for at sikre dig en fair pris, tager vi forskellige faktorer i betragtning.

Vores tilbud er bl.a. afhængig af disse faktorer:

  • ​Hvilken type asfaltfræsning der er tale om
  • ​Hvor omfattende opgaven er
  • ​Hvor mange kvadratmeter der skal fræses

Vi tilbyder derfor altid at give et specifikt tilbud på din asfaltopgave.

Kontakt os

Står du over for en opgave inden for asfalt- eller stribearbejde? Tøv ikke med at kontakte os.

Din lokale asfaltør

Vi er behjælpelige med asfaltfræsning i hele Jylland

FN Asfalt er din professionelle samarbejdspartner i forbindelse med asfaltfræsning i hele Jylland; heriblandt Århus, Skanderborg, Horsens, Vejle, Silkeborg, Herning, Viborg, Randers, Grenaa, Ebeltoft, Auning, Allingåbro og Djurs.

Har du spørgsmål omkring fræsning af asfalt eller belægning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Asfaltarbejde

FN Asfalt leverer asfalt til både  erhverv og private i højeste kvalitet. Vi har vægt på den faglige stolthed og kvalitet hele vejen igennem og vi udfører opgaver i alle størrelser. 

Reparation af asfalt

Din asfalts levetid kan forlænges ved en effektiv vedligeholdelse af asfalten. FN Asfalt tilbyder vedligeholdelsesaftaler til private fællesveje.

Vedligeholdelse af asfalt

Som grundejer af en privat vej, står man selv for vedligehold af asfalten. Her tilbyder vi en vedligeholdelsesaftale med årlig gennemgang af din asfalt og tilbud på reparationer.

Asfaltering af stier

Øg sikkerheden og gør turen mere behagelig med en asfalteret sti. Vi er din pålidelige samarbejdspartner ved asfaltering af stier i alle størrelser.