26 88 16 16 michael@fna.dk

Vedligeholdelse af asfalt

Forlæng levetiden på din asfalt med reparationer og løbende vedligehold
Kontakt os

Asfaltbelægninger slides løbende af trafik eller vind og vejr. For at sikre at din asfalt holder, er det vigtigt at skader, huller og revner repareres hurtigst muligt. En reparation af asfalten sikrer vejens funktion og forlænger samtidig din asfalts levetid.

FN Asfalt er eksperter i vedligehold og småreparationer af asfalt, og vi ved præcis, hvordan du får din asfalt til at holde i længden. Vi udfører både små og store reparationer af asfalterede arealer for bl.a. boligforeninger, grundejerforeninger og entreprenører.

På siden kan du lære mere om reparationer af asfaltbelægninger og vores tilgang til arbejdet.

Slidlaget er med til at sikre asfaltens levetid

Gennem tid opstår der skader på asfalten som følge af den tunge trafik og det danske klima, hvor især efterårs- og vinterperioden er hård ved vores veje.

For at sikre mod frost og vand er vejene opbygget af et tykt bære- og bundsikringslag, som man afslutter med et tyndt slidlag. Slidlaget kan sammenlignes med vejens vandfrakke, og det er derfor meget vigtig for at sikre vejen mod vand og frost.

Slidlaget sikrer de underliggende lag, og derfor er slidlaget vigtigt for at sikre asfaltens levetid. Slidlaget er samtidig med til at skabe en god friktion, komfort, stabilitet og er med til at reducere støj.

Valg af slidlag og tykkelser er afhængig af mængden af trafik, trafikkens hastighed samt bæreevnen på de underliggende lag.

FN Asfalt tilbyder vedligeholdelse af private fællesveje

Nogle kommuner overdrager i stigende grad veje til de lokale andels- og boligforeninger. Når man som andels- eller boligforening sørger for løbende at vedligeholde den private fællesvej, opnår man en besparelse, fordi man undgår større reparationer.

En god tommelfingerregel er, at det koster 2-3 gange så meget at rette op på noget forfaldent, som at vedligeholde asfalten i tide. Hvis du er en del af en andels- eller boligforening med en privat fællesvej, er det derfor vigtigt, at jeres vej løbende besigtiges af professionelle.

FN Asfalt tilbyder en vedligeholdelsesaftale til private fællesveje med en årlig gennemgang af asfalten. Vi kommer med vores vurdering af asfalten og forslag til vedligeholdelse og udbedring af eventuelle skader. Ved at lave en vedligeholdelsesaftale sikrer I, at eventuelle skader når at udvikle sig.

Hvad koster vedligeholdelse af asfalt?

Prisen på vedligeholdelse af din asfalt afhænger af opgavens type og omfang, så for at sikre dig en fair pris, tager vi forskellige faktorer i betragtning.

Vores tilbud er bl.a. afhængig af disse faktorer:

  • ​Hvilken opgave du skal have udført
  • ​Hvor omfattende opgaven er
  • ​Hvor mange kvadratmeter der skal asfalteres

Vi tilbyder derfor altid at give et specifikt tilbud på din asfaltopgave.

Kontakt os

Står du over for en opgave inden for asfalt- eller stribearbejde? Tøv ikke med at kontakte os.

Din lokale asfaltør

Vi udfører asfaltvedligehold i hele Jylland

FN Asfalt tilbyder vedligehold af asfalt i hele Jylland; heriblandt Århus, Skanderborg, Horsens, Vejle, Silkeborg, Herning, Viborg, Randers, Grenaa, Ebeltoft, Auning, Allingåbro og Djurs.

Hvis du har brug for hjælp til vedligehold af asfalt, er du altid velkommen til at tage kontakt til vores dygtige asfaltformand Michael og høre hvad vi kan tilbyde dig, eller modtage et uforpligtende tilbud.

Asfaltarbejde

FN Asfalt leverer asfalt til både  erhverv og private i højeste kvalitet. Vi har vægt på den faglige stolthed og kvalitet hele vejen igennem og vi udfører opgaver i alle størrelser. 

Reparation af asfalt

Din asfalts levetid kan forlænges ved en effektiv vedligeholdelse af asfalten. FN Asfalt tilbyder vedligeholdelsesaftaler til private fællesveje.

Etablering af Opkørselsrampe

Vi kan etablere adgang til din matrikel med en opkørselsrampe. Vi udfører arbejdet i en god kvalitet, sådan at din asfaltrampe holder i mange år fremadrettet.

Asfaltering af stier

Øg sikkerheden og gør turen mere behagelig med en asfalteret sti. Vi er din pålidelige samarbejdspartner ved asfaltering af stier i alle størrelser.