26 88 16 16 michael@fna.dk

Asfaltering af p-pladser

Skab gode parkeringsmuligheder med en asfalteret p-plads
Kontakt os

En velindrettet p-plads skaber struktur og ro ved virksomheder, grundejerforeninger, offentlige institutioner osv. For en beboer er det rart at man ikke skal bekymre sig om, hvorvidt man kan finde en plads at parkere på. 

Vi er dermed din pålidelige samarbejdspartner ved asfaltering af p-plads. 

Din parkeringsplads – dine behov i centrum

Som kunde hos FN Asfalt er det vigtigt, at du er med gennem hele processen, og at der er en tæt dialog hele vejen til opgavens afslutning.

Du har mulighed for at have indflydelse på processen med ideer og kommentarer til hvad du ønsker, at det endelige resultat skal være. Andre har det bedre med at overlade processen til os – det er helt op til dig.

Uanset hvad er det vigtigste for os at skabe et parkeringsareal som fungerer for jer.  

Hvad koster en p-plads?

Prisen på etablering eller reparation af et parkeringsareal i asfalt afhænger af opgavens type og omfang, så for at sikre dig en fair pris for asfaltering af p-plads, tager vi forskellige faktorer i betragtning.

Vores tilbud er bl.a. afhængig af disse faktorer:

  • ​Hvilken type parkeringsplads der skal etableres
  • ​Hvor omfattende opgaven er
  • ​Hvor mange kvadratmeter der skal asfalters

Vi tilbyder derfor altid at give et specifikt tilbud på din asfaltopgave.

Kontakt os

Står du over for en opgave inden for asfalt- eller stribearbejde? Tøv ikke med at kontakte os.

Din lokale asfaltør

Vi asfalterer p-pladser i hele Jylland

FN Asfalt tilbyder etablering eller reparation af p-pladser i hele Jylland; heriblandt Århus, Skanderborg, Horsens, Vejle, Silkeborg, Herning, Viborg, Randers, Grenaa, Ebeltoft, Auning, Allingåbro og Djurs.

Mangler du en pålidelig samarbejdspartner til etablering af en p-plads i asfalt, eller har du spørgsmål omkring asfaltering? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Asfaltarbejde

FN Asfalt leverer asfalt til både  erhverv og private i højeste kvalitet. Vi har vægt på den faglige stolthed og kvalitet hele vejen igennem og vi udfører opgaver i alle størrelser. 

Reparation af asfalt

Din asfalts levetid kan forlænges ved en effektiv vedligeholdelse af asfalten. FN Asfalt tilbyder vedligeholdelsesaftaler til private fællesveje.

Vedligeholdelse af asfalt

Som grundejer af en privat vej, står man selv for vedligehold af asfalten. Her tilbyder vi en vedligeholdelsesaftale med årlig gennemgang af din asfalt og tilbud på reparationer.

Asfaltering af stier

Øg sikkerheden og gør turen mere behagelig med en asfalteret sti. Vi er din pålidelige samarbejdspartner ved asfaltering af stier i alle størrelser.