26 88 16 16 michael@fna.dk

FN Asfalt

En erfaren vejasfaltør med sunde kerneværdier
Kontakt osJob og karriere

Asfaltarbejde til erhverv og private

FN Asfalt leverer asfalt til erhverv og private, og vi er kendetegnet af en høj faglig stolthed. Vi vægter kvalitet og know-how, og vi bestræber os altid for at være din pålidelige samarbejdspartner.

vi er stolte af vores arbejde

En kvalitet vi kan stå inde for

Vores mål er altid at levere en kvalitet, som både vi og kunden kan være tilfreds med. Derfor kommunikerer vi gennem hele processen med kunden, omkring hvordan vi kan opnå det bedste resultat. Hvis vi fx vurderer at underlaget er for dårligt, sådan at kunden ikke får det ønskede resultat, informerer vi kunden om dette.

Vores mål er, at du er tilfreds!

Vores asfaltteam besidder over 30 års erfaring med asfaltarbejde, og de tager deres faglige stolthed med på arbejde hver dag. Samtidig besidder de naturligvis den nødvendige uddannelse, certifikater m.m.

 

Vi kan klare det hele

Tilfredse kunder er vores mellemnavn

Vores mål er altid tilfredse kunder. Derfor vejleder vi altid kunderne hele vejen igennem processen, omkring hvordan vi kan opnå det bedste resultat.

Hvis vi fx kan se at underlaget er dårligt, vejleder vi dig som kunde i hvad du kan forvente af holdbarhed ved forskellige løsninger. Vores mål er ikke at finde den nemmeste løsning, men den du som kunde kan være tilfreds med.

Vores tilgang til arbejdet betyder at mange kunder vender tilbage når en ny opgave opstår. Det er for os det klareste bevis på at tilfredse kunder er vores højeste prioritet.

grønne valg i en sort branche

Med tanke på miljøet

I vores arbejde med belægning, forsøger vi altid at have miljøpåvirkningen med i vores overvejelser.

Dette ses blandt andet ved, at vi altid vejleder og råder kunden omkring, hvordan asfalten kan vedligeholdes, sådan at dens levetid bliver længst mulig.

Samtidig gør vi brug af batteridrevent værktøj for at skåne miljøet for udledning af brændstof, og vores lastbil er godkendt som Euro 6-køretøj.

Asfaltering er ikke en grøn praksis, men vi gør en indsats for at tænke på miljøet i vores valg af værktøj, køretøjer og materialer.