26 88 16 16 michael@fna.dk

Asfaltering af stier

en pålidelig samarbejdspartner til asfaltering af stier
Kontakt os

En jævn sti gør din tur mere behagelig og øger sikkerheden, derfor er det selvfølgelig altid en fordel, at en sti er fri for bump eller pludselige huller, som man skal styre uden om.

Vi er din pålidelige samarbejdspartner ved asfaltering eller reparation af stier.

Kunden i centrum

For os er den tætte kundekontakt vigtig hele vejen igennem, og vi gør vores for at sikre en tæt dialog, og at du som kunde står tilbage med en kvalitet, du kan være tilfreds med.

Du har mulighed for at have indflydelse på processen med ideer og kommentarer til, hvad du ønsker, at det endelige resultat skal være. Andre har det bedre med at overlade processen til os – det er helt op til dig.

Hvad koster det at asfaltere en sti?

Prisen på etablering eller reparation af en sti i asfalt afhænger af opgavens type og omfang, så for at sikre dig en fair pris, tager vi forskellige faktorer i betragtning.

Vores tilbud er bl.a. afhængig af disse faktorer:

  • ​Hvilken typen sti der skal etableres
  • ​Hvor omfattende opgaven er
  • ​Hvor mange kvadratmeter der skal asfalteres

Vi tilbyder derfor altid at give et specifikt tilbud på din asfaltopgave.

Kontakt os

Står du over for en opgave inden for asfalt- eller stribearbejde? Tøv ikke med at kontakte os.

Din lokale asfaltør

Vi laver stier i hele Jylland

FN Asfalt tilbyder etablering af stier i asfalt i hele Jylland; heriblandt Århus, Skanderborg, Horsens, Vejle, Silkeborg, Herning, Viborg, Randers, Grenaa, Ebeltoft, Auning, Allingåbro og Djurs.

Mangler du en pålidelig samarbejdspartner til etablering af stier i asfalt, eller har du spørgsmål omkring asfaltering? Du er altid velkommen til at tage kontakt og få en uforpligtende snak.

Asfaltarbejde

FN Asfalt leverer asfalt til både  erhverv og private i højeste kvalitet. Vi har vægt på den faglige stolthed og kvalitet hele vejen igennem og vi udfører opgaver i alle størrelser. 

Vedligeholdelse af asfalt

Som grundejer af en privat vej, står man selv for vedligehold af asfalten. Her tilbyder vi en vedligeholdelsesaftale med årlig gennemgang af din asfalt og tilbud på reparationer.

Reparation af asfalt

Din asfalts levetid kan forlænges ved en effektiv vedligeholdelse af asfalten. FN Asfalt tilbyder vedligeholdelsesaftaler til private fællesveje.

Etablering af vejbump

Asfalterede vejbump virker hastighedsdæmpende, og de er med til at skabe tryghed i trafikken. Vi sørger for at dit vejbump kun er til gene for billister der kører for stærkt.